Mijn naam is Semia Bahrini, mijn fascinatie voor wenkbrauwen en uiterlijke verzorging bestaat al enige tijd. Door ziekte omstandigheden, moest ik onder andere een zware chemo kuur ondergaan. Hierdoor verloor ik mijn lange haar, wimpers en wenkbrauwen. Dat heeft een grote impact op mij gehad. Vanaf die tijd was ik continu bezig om zo perfect mogelijk zelf mijn wenkbrauwen te tekenen.

Hierdoor is mijn echte passie voor wenkbrauwen ontstaan, ook omdat het iets persoonlijks is geworden. Ik vind het zo fijn om mensen te helpen en echt iets te kunnen betekenen. Om zo de perfecte wenkbrauw te creëren met de juiste techniek. In 2016 heb ik dan ook mijn diploma behaald tot schoonheidspecialiste en ben ik mij gelijk verder gaan specialiseren en certificaten behaald. Allround brow stylist training bij Mrs. Highbrow in Amsterdam, Ellebana One Shot Lash Lift en Anastasia Beverly Hills Brow specialist.  

In de salon word uiterst gewerkt met natuurlijke en plantaardige producten. Naast diverse wenkbrauwbehandelingen/wimperlifting, kun je ook terecht voor o.a het waxen van het gezicht.

Je mag altijd vrijblijvend langs komen met vragen of voor advies.

Liefs, Semia 

" Enhance your natural beauty. "
Semia Bahrini
eigenaresse