AQUA ORGANIC

 Het Duitse merk Aqua Organic is opgericht in 2009 door Dr. Lars-Peter Kuhr en Bernd Schmidt. Dr. Lars-Peter Kuhr is gespecialiseerd in esthetische dermatologie, anti-aging en natuurgeneeskunde en zijn doel was om een echte huidverbeterende en anti-aging productlijn te ontwikkelen met uitsluitend werkzame stoffen uit de natuur.

Aqua Organic valt daardoor onder de noemer Naturkosmetik. De makers zijn echt op zoek gegaan naar ingrediënten die de kracht en het herstellend vermogen van de natuur vertegenwoordigen. Deze ingrediëntenselectie biedt een unieke mix van biologische werkstoffen, vitaminen en mineralen, plantaardige koudgeperste oliën en het gebruik van verschillende zuren (o.a. hyaluron- en melkzuur). Alle ingrediënten zijn volgens de norm van EcoCert (biologisch certificeringsinstituut) samengesteld. 

100% NATUURLIJK EN PLANTAARDIG

Aqua Organic is 100% natuurlijk en bevat biologische werkstoffen als basis. Aqua organic is tevens 100 % plantaardig (vegan) en is vrij van chemische stoffen als parabenen, siliconen, minerale oliën, GMO’s en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

NATUURLIJKE ANTI AGING

Aqua Organic focust zich op natuurlijke huidverbetering en anti-aging. Daarom zijn uitsluitend ingrediënten geselecteerd met de hoogste concentratie anti-oxidanten, vetzuren, vitaminen en mineralen.